Trillits

dibuix en directe

Tempesta

Mini-Marrà

Marrans

nou accés

Fluvià

Relarts

Byopaper

ImPossibles

Alimentària

Ruta de l'Art

Marian Vayreda

Portes

MHJ

Berga i Boix

Ànimes

AIEO

Flowerfly

Traité

Tribute to Archigram

Carnisseria

El caganer

Lluèrnia

Vayreda

The Trunk

536-SAV

0,6 mm.

Sant Martí

Hierro

Esparriots

Lambert Escaler

La Guerra del Francès

MPC

Benefactors

MiG

Flors de vent

1969/1979

Aigües sorgents

100 Anys

Cal Monjo

Museu arqueològic

Perejaume

"Cuentus Xinos"

Paisatges

1907-2007

Vestidor piscina

10 Anys

FAD 2006

PNRM

Sopar de llum

Surfing

Cossos

Legitimitat

Chicago Loop

Les Ombres

NYC - Olot

blog fotografia

facebook

instagram

linkedIn

pinterest

Espai Androna sl

Carrer Eiximenis, 5
17800 Olot (Girona)
espai@androna.com

Xavier Moliner i Milhau

Sílvia Armengol i Matamala

Espai androna sl

Premis i Reconeixements

Reforma accés nou Museu de la Garrotxa

Reforma de l'accés al nou Museu de la Garrotxa, situat al centre d’Olot, articulat al voltant d’un gran pati central, a l’històric edifici de l’Hospici, una construcció del segle XVIII obra de Ventura Rodríguez.

Vam partir de la idea de dotar d'identitat al Museu de la Garrotxa a través d'un rètol que identifiqués clarament l'accés situat a la 3a planta de l'edifici i que aquest rètol alhora acompanyés al visitant de manera intuïtiva cap al taulell de recepció.
Aquest plafó que arrenca des de l’escala d’accés a la 3a pantà del Museu es transforma en un sòcul-taulell ( altura 70 cm) on s’hi situaria el punt de venda d’entrades i recepció de visitants i grups.
Paral·lelament calia crear una zona de taquilles. Utilitzant el mateix recurs de l'acompanyament generat amb el cartell, el moble de taquilles genera un volum que acompanya a entrar al museu i que alhora serveix per donar la benvinguda i situar al visitant.

Year
2017
Category
Interior design
Exhibition spaces
Promotor

Museu de La Garrotxa

Collaborator

Lluis Badosa Fusters, Enserio

Close