EL PROJECTE

El sistema acotat ens permet representar qualsevol volumetria a través de corbes de nivell a diferents alçades. Amb una única vista es pot fer d’aquesta manera una lectura tridimensional de la imatge plana que s’està observant.

Aquest sistema de representació es basa en talls paral.lels equidistants que permetent transformar els volums en llesques superposades.

00-A-150

 

La visió perpendicular als talls realitzats ens permetrà veure tota una sèrie de corbes més o menys separades en funció de la forma de l’element tallat.

00-I-150

Aplicant aquest concepte sorgeix la idea d’obtenir la topografia corporal de les persones, on els talls paral.lels realitzats amb línies de llum equidistants tallen els cossos nus per obtenir les seves corbes de nivell.

D’aquesta manera descobrim les seves corbes de nivell, totalment úniques en cada model, com una emprenta dactilar amagada en el seu cos.

DSC_3542-1400

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>