EL PROJECTE

ANEM A LA PLATJA?

La difícil tasca d’educar als fills. Ahir vam anar a passejar a la platja i per variar els habituals jocs de fer castells de sorra i collir closques vam transformar el joc en la caça i captura del plàstic malvingut.
En Marcèth ha treballat a l’escola la fauna marina i la contaminació, doncs què millor que posar-ho en pràtica!

El resultat és tant artístic com esfereïdor, si passegeu per una platja després d’una mica de mala mar no us costarà gaire. La nostra activitat no va durar més d’una horeta, en una platja que ja havia netejat un tractor amb rasclet, i tot i això vam fer una gran collita.

Després a casa vam classificar els indesitjables tresors descoberts i vam treure les tristes conclusions que la gent és bruta, el mar està molt malalt i que els peixos, tortugues i grans mamífers marins en pateixen malhauradament les conseqüències.

Finalment, una bossa de plàstic de recollir-ho tot i al contenidor del plàstic a reciclar.

Podeu fer l’activitat, és tant trista com enriquidora. Potser si tothom cada dia recollís l’equivalent a una bossa de trossets de plàstic cada vegada que va a la platja arreglaríem alguna cosa? No ho ser, però de moment, la Sílvia i jo ens dediquem a educar els fills!

P1060692-1400

P1060690-1400

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>